09 jul

Podium Hoge Woerd

Castellum Hoge Woerd 15:00

Concert

Zomerse Romantiek op het Buitenpodium

De musici uit de buurt spelen samen afwisselende klassieke concerten, met deze zomer een speciaal concert op het buitenpodium. Susanna Edixhoven is te horen op fluit, Amerentia van der Kooij op altviool en Saskia Rekké op harp. De musici leerden elkaar kennen in het Nationaal Jeugd Orkest en spelen al jaren in verschillende bezettingen samen. Met de romantische muziek uit Europa van Fauré, Ravel, Strauss en Glinka brengt dit trio ons in zomerse sferen.

De openluchtvoorstellingen tijdens de Zomerse Zondagen zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Neem bij de voorstellingen en concerten plaats in het gras of breng een tuinstoel of picknick kleedje mee.

Programmawijziging

Saskia Rekké kan helaas wegens ziekte niet spelen bij dit concert. We zijn heel blij dat Nick Scholten haar kan vervangen. Nick is een jonge zeer getalenteerde harpist uit Utrecht en speelde al eerder mee met een kerstconcert van Muziek in de Meern. Voor dit zomerse buitenoptreden speelt het trio muziek van o.a. Debussy, Gaubert, Piazzolla, Fauré en Dubois.

Info

Tijd en datum

Zondag 9 juli 2017

Aanvang: 15.00 uur

Locatie en entree

Podium Hoge Woerd, Castellum

Entree: vrijwillige bijdrage

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld
Copyright 2015 Muziek in de Meern | Made by PinK-FOX with WordPress and Banda